Uitbesteden van telemarketing


Bel 085 – 004 32 82In het kort

Bent u opzoek naar nieuwe klanten voor uw bedrijf en wilt u daarvoor graag telemarketing inzetten? Dan kan het verstandig zijn de telemarketing uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf. De medewerkers van More Customers hebben ervaring op het gebied van telefonische verkoop. Zij kennen de telefonische verkooptechnieken door en door en weten hoe zij verschillende producten aan de man moeten brengen. De kans is daardoor erg groot dat telemarketing uitbesteden effect heeft.


telemarketing uitbesteden

Vakbekwaam

Meer meer dan 20 jaar ervaring in het sales vak is geen uitdaging ons te gek. Ervaring in sales loont altijd!Flexibel

We zijn een zeer flexibel bedrijf en geen uren fabriek. Een op maat gemaakt traject is bij ons zeker mogelijk.Prijs Kwaliteit

We hanteren een goede prijs kwaliteit verhouding. De ervaring die wij hebben, bieden we aan tegen een scherp tarief.
Gratis consult

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag met een vrijblijvend en gratis consult.

Vandaag nog beginnen met Telemarketing? Bel 085 – 004 32 82


Referenties


responsive

Houda Berrada de drijvende kracht achter More Customers ademt sales en zet zich met hart en ziel in voor haar klanten. Houda denkt echt met je mee. Ze heeft een arendsoog voor je doelgroep en een neus voor commerciële kansen. Kortom, Houda maakt alle beloftes waar en meer.

Jose

responsive

Veel ondernemers beginnen hun bedrijf vanuit hun kennis over een product of dienst. Ze doen dat heel goed, want ze hebben er verstand van. Maar kunnen ze ook verkopen? Houda heeft mij diverse keren geholpen met het verkopen van events. Dat doet zij op heel bijzondere wijze. Vertel haar wie jouw ideale klanten zijn en zij zal ze met haar overtuigingskracht binnenhalen. Geen woorden, maar daden.

Freek

responsive

Houda Berrada is een echt specialist als het gaat om sales. Ze weet precies hoe ze het aan moet pakken en gaat er vol voor. Communicatie is helemaal top en ze heeft al meerdere klanten voor mij weten te scoren. Als je op zoekt bent naar een topper in de sales, zoek dan niet langer!

Niels

Uitbesteden van telemarketing

Waarom telemarketing uitbesteden in plaats van zelf doen?

Bent u zelfstandig ondernemer en zoekt u naarstig naar nieuwe klanten? Dan kunt u vandaag de dag allerlei verschillende middelen inzetten om mensen te bereiken.
expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]
Zo kunt u bijvoorbeeld adverteren op sociale media, zoals Facebook of Instagram. Daarnaast kiezen veel bedrijven ervoor om een advertentie te plaatsen in een lokaal of regionaal medium. Het is natuurlijk ook mogelijk om de telefoon te pakken en potentiële klanten (leads) te benaderen. Steeds meer bedrijven kiezen voor deze vorm van koude acquisitie. Lang niet iedereen zit erop te wachten om telefonisch benaderd te worden, maar toch gebeurt het veelvuldig. U bent zelf ongetwijfeld ook geregeld per telefoon benaderd met de vraag of u interesse had in een product of dienst. Wilt u met uw eigen bedrijf ook beginnen aan telefonische acquisitie? Dan is het uitbesteden van telemarketing voor leadgeneratie. Maar waarom is dit beter dan zelf potentiële klanten (leads) per telefoon te gaan benaderen? Wij geven u hieronder tekst en uitleg.

Zelf telemarketing uitvoeren

Heeft uw onderneming nog niet eerder de telefoon ter handen genomen om nieuwe klanten te vinden? Dan overweegt u dit mogelijk eerst zelf te proberen. Veel ondernemers denken immers dat het niet zo moeilijk kan zijn. Het tegendeel is echter waar, vandaar dat het uitbesteden van telemarketing voor leadgeneratie ook een aanrader is. Indien u zelf de telefoon pakt, is de kans groot dat u te vriendelijk bent en niet professioneel genoeg. Hierdoor hoeft u er geen rekening mee te houden dat u snel producten of diensten van uw onderneming verkoopt. Voor de persoon of het bedrijf aan de andere kant van de lijn bent u immers een onbekende. En waarom zou een onbekende in hemelsnaam producten of diensten van uw bedrijf afnemen? U moet dus een goed telefonische verkooppraatje hebben. Indien u onervaren bent op het gebied van telemarketing voor leadgeneratie, is dit waarschijnlijk niet aanwezig. In dat geval is het uitbesteden van telemarketing zeker een goede keuze. Zodoende hoeft u zelf niet na te denken over een verkooppraatje, want dit wordt allemaal voor u gedaan.

Staat telemarketing uitbesteden garant voor nieuwe klanten?

Indien u telemarketing uitbesteedt, wilt u natuurlijk dat dit u nieuwe klanten (leads) oplevert. Indien u de telemarketing overlaat aan een gespecialiseerd bedrijf, is deze kans ontzettend groot. Het is misschien wat overdreven om te zeggen dat het uitbesteden van telemarketing garant staat voor nieuwe klanten (leadgeneratie), maar vaak is dit wel het geval. Waarom? Omdat een bedrijf dat gespecialiseerd is in telemarketing precies weet wat het moet doen. Zo hebben de medewerkers van een telemarketingbureau jarenlange ervaring op het gebied van telefonische verkoop. Zij hebben hun praatje klaar en weten daarnaast ook hoe zij verschillende producten aan de man moeten brengen. De medewerkers van een telemarketing bureau nemen een professionele houding aan, waardoor de kans op telefonische verkoop stijgt.

Een geschikt telemarketingbureau vinden

Telemarketing is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze samenleving. Dagelijks worden er duizenden mensen door telefonische koude acquisitie benaderd met de vraag of zij een product of dienst af willen nemen. Sommige bedrijven doen dit zelf, maar de meeste ondernemers huren hiervoor een telemarketingbureau in. Doordat telemarketing de laatste jaren ontzettend populair is geworden, zijn er ook steeds meer telemarketingbureaus bijgekomen. Deze bureaus proberen zoveel mogelijk bedrijven hun telemarketing uit handen te nemen. Zoekt u nog een geschikt bureau om uw telemarketing aan uit te besteden? Dan raden wij u niet aan om met het eerste beste bedrijf in zee te gaan voor telefonische verkoop. Waarom niet? Omdat er namelijk nogal verschil zit tussen de telemarketingbureaus. Zo richten bureaus zich vaak op verschillende branches. Uiteraard geniet het uw voorkeur om een bureau in te schakelen dat zich richt op de branche waarin uw onderneming actief is. Kijk daarom altijd verder dan slechts één bureau. Zo doet u er bijvoorbeeld goed aan een vergelijking te maken. Uiteraard let u hierbij op de prijs, maar kijk ook vooral naar wat het telemarketingbureau allemaal voor u kan betekenen. Neem hier vooral de tijd voor. U wilt uw telemarketing voor leadgeneratie natuurlijk niet uitbesteden aan de verkeerde partij.

Hoe gaat het uitbesteden van telemarketing in zijn werk?

Heeft u besloten dat u de telemarketing van uw onderneming uit wilt besteden? En heeft u inmiddels ook een telemarketingbureau gevonden? Dan wilt u ongetwijfeld ook nog weten hoe het proces nu verder gaat. Veel ondernemers denken dat zij volledig gepasseerd worden wanneer zij het uitbesteden van telemarketing doen. Hier hoeft u echter niet bang voor te zijn. Althans, niet wanneer u een goed telemarketingbureau heeft gevonden. Zo’n bureau gaat echt niet geheel op eigen houtje aan de slag met uw telemarketing voor leadgeneratie. Een goed telemarketingbureau gaat namelijk eerst een aantal keer met u om tafel. Op deze manier achterhalen zijn de doelstelling die u voor ogen heeft met de telemarketing. Aan de hand van uw doelstelling bepalen zij de strategie en leggen zij u het plan voor. U heeft zelf dus nog zeker wel inspraak, ook na het uitbesteden van de telemarketing. Hierdoor houdt u altijd zelf een vinger in de pap en dat is natuurlijk wel zo prettig als ondernemer!

Hoe zit het met de kosten van telemarketing?

We haalden hierboven al kort aan dat het verstandig is om verschillende telemarketingbureaus met elkaar te vergelijken. De prijs vormt voor u ongetwijfeld een belangrijke factor. U wilt uiteraard niet te veel kwijt zijn aan het uitbesteden van telemarketing. U zult bij vrijwel geen enkel telemarketingbureau een prijs vinden voor het uitbesteden van de telemarketing van uw onderneming. Waarom niet? Omdat het voor zo’n bureau natuurlijk niet te doen is om hier een vaste prijs voor te rekenen. Iedere onderneming wil zijn telemarketing namelijk op een andere manier uitbesteden.