Telemarketing uitbesteden
In het kort

Bent u opzoek naar nieuwe klanten voor uw bedrijf en wilt u daarvoor graag telemarketing inzetten? Dan kan het verstandig zijn de telemarketing uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf. De medewerkers van More Customers hebben ervaring op het gebied van telefonische verkoop. Zij kennen de verkooptechnieken door en door en weten hoe zij verschillende producten aan de man moeten brengen. De kans is daardoor erg groot dat het uitbesteden van de telemarketing effect heeft.

Vakbekwaam

Meer meer dan 20 jaar ervaring in het sales vak is geen uitdaging ons te gek. Ervaring in sales loont altijd!

Flexibel

We zijn een zeer flexibel bedrijf en geen uren fabriek. Een op maat gemaakt traject is bij ons zeker mogelijk.

Prijs Kwaliteit

We hanteren een goede prijs kwaliteit verhouding. De ervaring die wij hebben, bieden we aan tegen een scherp tarief.

Gratis consult

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag met een vrijblijvend en gratis consult.

Referenties
Telemarketing uitbesteden

Waarom telemarketing uitbesteden?

Bent u zelfstandig ondernemer en zoekt u nieuwe klanten? Dan heeft u mogelijkheden om bedrijven of klanten te benaderen. Een afspraak vindt telefonisch plaats om leads te genereren.

Wilt u met uw eigen bedrijf ook zelf beginnen aan telefonische acquisitie of uitbesteden?

Telemarketing helpt bedrijven met mogelijkheden door juiste leadgeneratie uit te voeren. Uitbesteden van telemarketing maakt het makkelijker om potentiële klanten te overhalen voor diensten of sales. Voordelen leads genereren kan sales makkelijker maken. Maar waarom is telefonische acquisitie uitbesteden beter dan zelf telefonisch potentiële klanten te benaderen? Telemarketing acquisitie zorgt voor sneller leads en gebruikt informatie voor telefonisch verkoop. Hierdoor vormt een samenwerking met telemarketing bedrijf voor nieuwe mogelijkheden of sales.

Hoe zit het met de kosten voor telemarketing acquisitie uitbesteden?

De prijs voor uitbesteden vormt een factor bij telemarketing. Telefonische acquisitie zorgt voor voordelen die nieuwe leads mogelijk maken. Bedrijven willen telemarketing namelijk op een andere manier uitvoeren. Hoe groter en langer de campagne, des te meer het kost. Om een goede inschatting te maken over kosten voor het uitbesteden van uw telemarketing raden wij u aan offertes op te vragen. Hierdoor kunt u een goede inschatting maken met welke telemarketing bedrijven te werken. Telemarketing zal telefonisch bedrijven benaderen voor een gesprek. Met de beste leads krijg je resultaten. Bedrijven niet gespecialiseerd voor koude acquisitie, zullen met leadgeneratie geen succes bereiken bij telefonische verkoop. Telemarketing bedrijven benaderen klanten met een professionele houding.
Lees meer