Sales uitbesteden

In het kort

Wilt u graag uw klantenkring uitbreiden en daarvoor gerichte sales inzetten? Dan kan het verstandig zijn de gehele of gedeeltelijke sales uit handen te geven. De medewerkers van More Customers hebben ervaring op het gebied van sales. Zij kennen de verkooptechnieken door en door en weten hoe zij verschillende producten aan de man moeten brengen. De kans is daardoor erg groot dat het uitbesteden van de sales effect heeft.

Vakbekwaam

Meer meer dan 20 jaar ervaring in het sales vak is geen uitdaging ons te gek. Ervaring in sales loont altijd!

Flexibel

We zijn een zeer flexibel bedrijf en geen uren fabriek. Een op maat gemaakt traject is bij ons zeker mogelijk.

Prijs Kwaliteit

We hanteren een goede prijs kwaliteit verhouding. De ervaring die wij hebben, bieden we aan tegen een scherp tarief.

Gratis consult

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag met een vrijblijvend en gratis consult.

Referenties
Sales uitbesteden

Waar moet u op letten bij het kiezen van de juiste onderneming voor sales uitbesteden?

Bent u eigenaar van een onderneming? Dan is de kans groot dat u producten of diensten verkoopt.
Naast adverteren vormt sales ook een steeds belangrijkere onderdeel. Het gaat dus zowel om koude acquisitie als warme. Naast ontbreken van juiste kennis, ontbreekt het geregeld aan tijd. Geldt dit ook voor uw onderneming? Dan is sales uitbesteden het overwegen waard.

Waarom is sales uitbesteden een aanrader voor uw bedrijf?

U huurt in dat geval namelijk een extern bedrijf in die de sales voor u gaat verzorgen. Zij werken met mensen die jarenlange ervaring hebben met sales. Door sales uitbesteden wordt uw salescampagne ongetwijfeld een succes.

De touwtjes uit handen geven

Menig ondernemer denkt dat zij na sales outsourcing niets meer te vertellen hebben op dit gebied. Op basis van datgene wat u voor ogen heeft, gaan ze aan de slag met de salescampagne.

Heeft het bedrijf ervaring of kennis in uw branche?

Sales uitbesteden brengt kosten met zich mee. Indien u een extern bedrijf inhuurt voor sales uitbesteden, is dit lang niet altijd even goedkoop. U wilt immers wel dat de externe partner telefonische acquisitie ervaring heeft in de branche waarin u actief bent.

Telefonische sales uitbesteden

Meeste ondernemers huren een specialist in voor koude acquisitie. Dit houdt in dat zij telefonisch potentiële klanten gaan benaderen. Vaak gebeurt dit vanuit een callcenter. Via de telefoon is het namelijk lastig om een onbekende te overtuigen een product of diensten af te nemen.

Wat kost sales uitbesteden uw onderneming?

Op voorhand kunnen wij bij sales uitbesteden echter geen nauwkeurige inschatting van maken, omdat sales uitbesteden allerlei vormen aan kan nemen. Gaat het om een eenmalige campagne die niet al te lang duurt? Dan kost het u aanzienlijk minder dan wanneer het gaat om een terugkerende campagne die lange tijd duurt. U kunt altijd bij verschillende bedrijven offertes opvragen.
Lees meer