Telefonische verkoop
In het kort

Bent u opzoek naar nieuwe klanten voor uw bedrijf en wilt u daarvoor graag de telefonische verkoop uitbesteden? Dan kan het verstandig zijn dit neer te leggen bij een gespecialiseerd bedrijf. De medewerkers van een telemarketingbedrijf hebben ervaring op het gebied van telefonische verkoop. Zij kennen de verkooptechnieken door en door en weten hoe zij verschillende producten aan de man moeten brengen. De kans is daardoor erg groot dat het uitbesteden van de telemarketing effect heeft.

telefonische verkoop

Vakbekwaam

Meer meer dan 20 jaar ervaring in het sales vak is geen uitdaging ons te gek. Ervaring in sales loont altijd! Telemarketeers maken verkoop makkelijker door de consument te bellen om jouw dienst of producten aan te bieden.

Flexibel

We zijn een zeer flexibel bedrijf en geen uren fabriek. Een op maat gemaakt traject is bij ons zeker mogelijk. Naar elk nummer in hun bestand worden er telefoontjes gepleegd.

Prijs Kwaliteit

We hanteren een goede prijs kwaliteit verhouding. De ervaring die wij hebben, bieden we aan tegen een scherp tarief.

Gratis consult

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag met een vrijblijvend en gratis consult.

  Klantenservice
  Referenties
  Telefonische verkoop

  Telefonische verkoop uitbesteden

  Om nieuwe klanten te werven beginnen steeds meer bedrijven met telefonische verkoop. Hierbij worden bedrijven en/of klanten benaderd met het doel producten of diensten aan de man te brengen. Dit lijkt een makkelijke manier, maar wij van Morecustomers weten dat er behoorlijk wat haken en ogen aan deze salestechniek zitten.
  Lees meer