Telefonische verkoop
In het kort

Bent u opzoek naar nieuwe klanten voor uw bedrijf en wilt u daarvoor graag de telefonische verkoop uitbesteden? Dan kan het verstandig zijn dit neer te leggen bij een gespecialiseerd bedrijf. De medewerkers van een telemarketingbedrijf hebben ervaring op het gebied van telefonische verkoop. Zij kennen de verkooptechnieken door en door en weten hoe zij verschillende producten aan de man moeten brengen. De kans is daardoor erg groot dat het uitbesteden van de telemarketing effect heeft.

telefonische verkoop

Vakbekwaam

Meer meer dan 20 jaar ervaring in het sales vak is geen uitdaging ons te gek. Ervaring in sales loont altijd! Telemarketeers maken verkoop makkelijker door de consument te bellen om jouw dienst of producten aan te bieden.

Flexibel

We zijn een zeer flexibel bedrijf en geen uren fabriek. Een op maat gemaakt traject is bij ons zeker mogelijk. Naar elk nummer in hun bestand worden er telefoontjes gepleegd.

Prijs Kwaliteit

We hanteren een goede prijs kwaliteit verhouding. De ervaring die wij hebben, bieden we aan tegen een scherp tarief.

Gratis consult

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag met een vrijblijvend en gratis consult.

Klantenservice
Referenties
Telefonische verkoop

Telefonische verkoop uitbesteden

Om nieuwe klanten te werven beginnen steeds meer bedrijven met telefonische verkoop. Hierbij worden bedrijven en/of klanten benaderd met het doel producten of diensten aan de man te brengen. Dit lijkt een makkelijke manier, maar wij van Morecustomers weten dat er behoorlijk wat haken en ogen aan deze salestechniek zitten.
Om de kans op succes bij telefonische verkoop te vergroten, moet je namelijk speciale technieken toepassen. Zonder de juiste aanpak hapt de persoon aan de andere kant van de lijn waarschijnlijk niet toe. Lukt het je maar niet om producten of diensten per telefoon aan de man te brengen? Dan is telefonische verkoop uitbesteden een goede optie. Wij helpen je hier graag bij!

Het nut van telefonische verkoop uitbesteden

Veel bedrijven zien het nut van telefonische verkoop uitbesteden niet in. Zij kijken echter alleen maar naar het financiële aspect. Indien je de verkoop per telefoon overlaat aan Morecustomers brengt dit namelijk kosten met zich mee. Deze kosten zijn echter te verwaarlozen wanneer je de resultaten ziet.

Genoeg kennis en ervaring in telemarketing

Wij hebben namelijk jarenlange ervaring voor wat betreft telefonische verkoop. Hierdoor weten onze medewerkers precies hoe zij een telefoongesprek aan moeten vliegen. Zij kennen verschillende verkooptechnieken en komen altijd overtuigend over. Dit zorgt ervoor dat degene aan de andere kant van de lijn sneller toehapt dan wanneer er iemand zonder ervaring en overtuigingskracht belt.

Zowel B2C als B2B Wil je telefonische uitbesteden?

Dan kun je hiervoor terecht bij talloze bedrijven. Steeds meer bedrijven zijn zich de afgelopen jaren namelijk toe gaan leggen op deze salestechniek. Probleem is alleen dat het merendeel van deze bedrijven voor consumenten of bedrijven kiest. Indien jouw bedrijf zowel consumenten als bedrijven wil benaderen, is dit niet prettig. Gelukkig kan Morecustomers jou in beide gevallen van dienst zijn.

Wij zijn namelijk zowel gespecialiseerd in :

  • B2B telemarketing
  • B2C telemarketing
Onze professionals weten zowel hoe zij consumenten als bedrijven via de telefoon kunnen bespelen. Kortom: Morecustomers is de beste partij om telefonische verkoop aan uit te besteden.

Waarom niet eigen personeel trainen?

Uit ervaring weten wij dat veel bedrijven niet happig zijn op telefonische verkoop uitbesteden. Dit komt voornamelijk doordat dit kosten met zich meebrengt. Daarom wordt er vaak naar een alternatief gezocht. Een alternatief van telefonische verkoop uitbesteden is jouw personeel trainen voor sales.

Je kunt ze hiervoor verschillende trainingen laten volgen.

Hierdoor leren zij de basis van telefonische verkoop. Dit kost je aanzienlijk minder dan telefonische verkoop uitbesteden aan Morecustomers. Je moet echter wel weten dat jouw personeel vaak enkel de basis van telefonische verkoop leert tijdens een training.

Bovendien hebben zij (nog) geen ervaring

. Wat het lastig maakt om mensen en bedrijven telefonisch te overtuigen. Hierdoor weet je nooit zeker of je ook nieuwe klanten binnenhaalt middels telefonische verkoop. Dit laatste is wel het geval bij telefonische verkoop uitbesteden aan Morecustomers. Wij garanderen jou namelijk dat je nieuwe klanten krijgt wanneer je telefonische verkoop overlaat aan onze professionals.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Telefonische verkoop uitbesteden mag jouw onderneming natuurlijk niet te veel kosten. Het moet immers wel interessant blijven. Indien je kiest voor Morecustomers hoef je niet bang te zijn voor torenhoge kosten. Doordat wij precies weten hoe de saleswereld in elkaar zit en jarenlange ervaring hebben, kunnen wij onze diensten voor een relatief laag tarief aanbieden. Nu denk je mogelijk dat dit ten koste gaat van het resultaat, maar dat is niet het geval. Indien je in zee gaat met Morecustomers ben je namelijk verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Denk dus niet dat telefonische verkoop uitbesteden aan Morecustomers jou niet het gewenste resultaat oplevert. In de meeste gevallen presteren wij zelfs boven verwachting, waardoor een bedrijf talloze nieuwe klanten binnenhaalt. Twijfel dus niet langer over telefonische verkoop uitbesteden, maar laat dit over aan Morecustomers!
Lees meer