Telefonische acquisitie uitbesteden

Bel 085 – 004 32 82In het kort

Bent u opzoek naar nieuwe klanten voor uw bedrijf en wilt u daarvoor graag telemarketing inzetten? Dan kan het verstandig zijn de telefonische acquisitie uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf. De medewerkers van More Customers hebben ervaring op het gebied van telefonische acquisitie (telemarketing). Zij kennen de verkooptechnieken door en door en weten hoe zij contact moeten leggen met (nieuwe) klanten. Telefonische acquisitie uitbesteden heeft een grote kans en effect bij het vinden van potentiële klanten.
Vakbekwaam

Meer meer dan 20 jaar ervaring in het sales vak is geen uitdaging ons te gek. Ervaring in sales loont altijd!Flexibel

We zijn een zeer flexibel bedrijf en geen uren fabriek. Een op maat gemaakt traject is bij ons zeker mogelijk.Prijs Kwaliteit

We hanteren een goede prijs kwaliteit verhouding. De ervaring die wij hebben, bieden we aan tegen een scherp tarief.
Gratis consult

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag met een vrijblijvend en gratis consult.

Vandaag nog beginnen met telefonische acquisitie? Bel 085 – 004 32 82


Referenties


responsive

Houda Berrada de drijvende kracht achter More Customers ademt sales en zet zich met hart en ziel in voor haar klanten. Houda denkt echt met je mee. Ze heeft een arendsoog voor je doelgroep en een neus voor commerciële kansen. Kortom, Houda maakt alle beloftes waar en meer.

Jose

responsive

Veel ondernemers beginnen hun bedrijf vanuit hun kennis over een product of dienst. Ze doen dat heel goed, want ze hebben er verstand van. Maar kunnen ze ook verkopen? Houda heeft mij diverse keren geholpen met het verkopen van events. Dat doet zij op heel bijzondere wijze. Vertel haar wie jouw ideale klanten zijn en zij zal ze met haar overtuigingskracht binnenhalen. Geen woorden, maar daden.

Freek

responsive

Houda Berrada is een echt specialist als het gaat om sales. Ze weet precies hoe ze het aan moet pakken en gaat er vol voor. Communicatie is helemaal top en ze heeft al meerdere klanten voor mij weten te scoren. Als je op zoekt bent naar een topper in de sales, zoek dan niet langer!

Niels

Telefonische acquisitie uitbesteden

Telefonische acquisitie uitbesteden

Als bedrijf zijnde probeert u altijd nieuwe prospects te winnen. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunt u bijvoorbeeld adverteren in lokale media of op het internet.

Lees meer

Daarnaast halen veel bedrijven klanten binnen op basis van mond-tot-mondreclame. Het is echter niet zo dat ieder bedrijf eenvoudig aan prospects komt. Soms moet u zelf actief aan de slag gaan om uw klantenbestand uit te breiden. Dit kan onder meer door langs te gaan bij bijvoorbeeld bedrijven of uw onderneming onder de aandacht te brengen bij particulieren. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor telefonische acquisitie (telemarketing). Hierbij benadert u particulieren of andere bedrijven via de telefoon in de hoop hen zo iets te verkopen. Indien u wilt dat deze aanpak effect heeft, moet u er behoorlijk wat tijd in steken. Ziet u dit niet zitten? Of weet u niet precies hoe u te werk moet gaan? Geen paniek, want u kunt de telefonische acquisitie uitbesteden (telemarketing).

Wat is telefonische acquisitie precies?

Hierboven haalden we al kort aan wat telefonische acquisitie (telemarketing) is. In feite is het niets anders dan het benaderen van potentiële klanten. Dit kunnen zowel particulieren als andere bedrijven zijn. De gegevens van met name bedrijven zijn zonder al teveel moeite op het internet te vinden. Contactgegevens van particulieren zijn ook vaak via het internet verkrijgbaar en kunnen zelfs gekocht worden bij diverse partijen. In het geval van telefonische acquisitie spreken we eigenlijk altijd van koude acquisitie. Waarom? Omdat er nog niet eerder contact is geweest, waardoor het contact nog niet ‘warm’ genoemd kan worden. Er is dus nog geen link tussen de koper en verkoper. Uiteindelijk is het doel van zowel warme als koude acquisitie hetzelfde, namelijk: het verkopen van producten en/of diensten. Door telefonische acquisitie uitbesteden (telemarketing) kan dit namelijk bereikt worden.

Er komt heel wat kijken bij telefonische verkoop

Wilt u beginnen met koude telemarketing? Zorg dan dat u goed beslagen ten ijs komt. Dit lijkt een understatement, maar toch gaan veel bedrijven de fout in bij telefonische verkoop. Telefonische acquisitie is namelijk een stuk lastiger dan op voorhand gedacht wordt. Het is immers veel meer dan het simpelweg benaderen van potentiële klanten via de telefoon. Zo is het bijvoorbeeld helemaal niet makkelijk om producten en/of diensten via de telefoon aan de man te brengen, zeker niet wanneer het koude acquisitie betreft. Waarom zou een particulier of ondernemer immers producten en/of diensten afnemen van iemand die hij/zij helemaal niet kent? Probeer eens bij uzelf na te gaan of u dit wel zou doen. Waarschijnlijk niet. Om de producten en/of diensten toch aan de man te brengen, moet er dus behoorlijk wat overtuigingskracht aanwezig zijn. Telefonische acquisitie uitbesteden kan dit namelijk makkelijker maken.

 

Een gespecialiseerd bedrijf voor de telefonische verkoop

Bovendien moet uw personeel precies weten hoe telefonische verkoop in zijn werk gaat. Is dit niet het geval? Dan kunt u de telefonische acquisitie uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf. Grote voordeel van Door telefonische acquisitie uitbesteden is dat u er zelf geen tijd en energie in hoeft te steken. Bovendien weet een gespecialiseerd bedrijf precies hoe telefonische acquisitie werkt. Hierdoor zult u sneller resultaat zien door telefonische acquisitie uitbesteden dan wanneer u de telefonische verkoop zelf uitvoert.

Medewerkers laten trainen voor telefonische acquisitie

Zoals u kon lezen, is telefonische acquisitie dus echt geen eitje. Alleen mensen die hiervoor een opleiding of training gevolgd hebben, boeken hier makkelijk en snel succes mee. Zijn er binnen uw onderneming geen specialisten aanwezig op het gebied van koude acquisitie voor B2B of telefonische verkoop? Dan kunt u ervoor kiezen om (een aantal van) uw medewerkers hiervoor te laten trainen of scholen. Besef u echter wel dat dit geen goedkope optie is. Scholing en training zijn namelijk ontzettend duur. Daarbij komt dat uw personeel ook maar bereid moet zijn om de scholing of training te volgen. Vaak wordt dit in de avonduren gegeven en daar zit lang niet iedereen op te wachten.

 

Er moet veel geregeld worden

Tot slot moet u er zelf gewoon ontzettend veel voor regelen. U kunt uw tijd en energie vast en zeker wel beter besteden. Gelukkig zijn er vandaag de dag genoeg bedrijven die gespecialiseerd zijn in koude acquisitie voor B2B en telefonische acquisitie. U kunt telefonische acquisitie uitbesteden. In dat geval hoeft u enkel te betalen voor de acquisitie. Bang dat dit u veel geld kost? Dat is in de meeste gevallen niet nodig. Althans, niet wanneer u voor een bedrijf kiest dat gespecialiseerd is in telefonische aacquisitie. Dit bedrijf zal ervoor zorgen dat u nieuwe prospects krijgt en deze brengen natuurlijk weer geld in het laatje. Als het goed is houdt u uiteindelijk dus zelfs geld over aan de telefonische acquisitie uitbesteden. Laat het uitbesteden van koude acquisitie dus vooral niet vastzitten op de kosten. De meeste bedrijven die hun acquisitie uitbesteden houden er namelijk meer aan over dan dat het hen kost.

Er zijn andere vormen van telefonische acquisitie

Veel bedrijven gebruiken telefonische acquisitie uitbesteden om nieuwe klanten voor zich te winnen. Het is echter niet zo dat deze vorm van acquisitie ook voor iedere onderneming werkt. Heeft uw bedrijf niet of nauwelijks succes met telefonische verkoop? Dan kunt u de telefonische acquisitie natuurlijk uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf. Het is echter ook mogelijk om het eerst middels andere vormen van acquisitie te proberen.

Telefonische acquisitie uitbesteden

Probeer de volgende vormen van acquisitie maar.