Telefonische acquisitie uitbesteden
In het kort

Bent u opzoek naar nieuwe klanten voor uw bedrijf en wilt u daarvoor graag telemarketing inzetten? Dan kan het verstandig zijn de telefonische acquisitie uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf. De medewerkers van More Customers hebben ervaring op het gebied van telefonische acquisitie. Zij kennen de verkooptechnieken door en door en weten hoe zij contact moeten leggen met (nieuwe) klanten. De kans is daardoor erg groot dat het uitbesteden van telefonische acquisitie effect heeft.

Vakbekwaam

Meer meer dan 20 jaar ervaring in het sales vak is geen uitdaging ons te gek. Ervaring in sales loont altijd! Onze medewerkers hebben de juiste informatie en gegevens nodig om klanten goed te benaderen. Ze hebben genoeg ervaring en kennis om alle werkzaamheden professioneel uit te voeren. Op basis van de gemaakte afspraken en informatie, zorgen we ervoor dat geen enkel doelgroep wordt overgeslagen.

Flexibel

We zijn een zeer flexibel bedrijf en geen uren fabriek. Een op maat gemaakt traject is bij ons zeker mogelijk. Overhandig het bellen of benaderen van klanten aan onze professionals. Binnen korte tijd zul je een groei zien binnen jouw focus doelgroep. Door samen met ons te werken, zullen alle diensten goed worden overgebracht naar de juiste klanten.

Prijs Kwaliteit

We hanteren een goede prijs kwaliteit verhouding. De ervaring die wij hebben, bieden we aan tegen een scherp tarief. Wij helpen graag met informatie tijdens een afspraak voor een offerte. Je kunt altijd bellen, want onze medewerkers zorgen ervoor dat je tevreden raakt. Telefonische acquisitie uitbesteden is de beste optie. Wil je meer weten over telefonische werken of heb je tips nodig? We zullen samen goede afspraken maken, zodat onze focus gericht blijft op het binnen halen van meer klanten.

Gratis consult

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag met een vrijblijvend en gratis consult.

    Referenties
    Telefonische acquisitie uitbesteden

    Telefonische acquisitie uitbesteden

    Als bedrijf zijnde probeert u altijd nieuwe klanten te winnen buiten telefonische acquisitie. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunt u bijvoorbeeld adverteren in lokale media of op het internet.
    Lees meer