Sales Outsourcing
In het kort

Bent u opzoek naar nieuwe klanten voor uw bedrijf en wilt u uw sales outsourcen? Dan kan het verstandig zijn de telemarketing uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf. De medewerkers van een telemarketingbedrijf hebben ervaring op het gebied van telefonische verkoop. Zij kennen de verkooptechnieken door en door en weten hoe zij verschillende producten aan de man moeten brengen. De kans is daardoor erg groot dat het uitbesteden van de telemarketing effect heeft.

sales outsourcing

Vakbekwaam

Meer meer dan 20 jaar ervaring in het sales vak is geen uitdaging ons te gek. Ervaring in sales loont altijd!

Flexibel

We zijn een zeer flexibel bedrijf en geen uren fabriek. Een op maat gemaakt traject is bij ons zeker mogelijk.

Prijs Kwaliteit

We hanteren een goede prijs kwaliteit verhouding. De ervaring die wij hebben, bieden we aan tegen een scherp tarief.

Gratis consult

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag met een vrijblijvend en gratis consult.

klantenservice
Referenties
Sales Outsourcing

Sales outsourcing

Om als company nieuwe clients binnen te halen heb je vandaag de dag verschillende mogelijkheden. Daarom richten steeds meer companies zich tot sales om nieuwe klanten aan te trekken
Er zijn echter genoeg bedrijven die geen verstand hebben van sales. Sales outsourcing is in dat geval een betere optie. Morecustomers kan de sales van jouw bedrijf volledig op zich nemen.

Redenen voor sales outsourcing

  • Eerste reden voor sales outsourcing:
  • Wanneer je nog niet eerder sales hebt ingezet, weet je immers ook niet wat je mist.
  • Een tweede reden:
  • Om de sales van jouw bedrijf over te laten aanMorecustomers is dat er binnen jouw bedrijf geen kennis op dit gebied aanwezig is. Laat je de sales over aan onze professionals? Dan weet je zeker dat je succes boekt. Bij Morecustomers weten we namelijk precies hoe de saleswereld werkt en hoe we te werk moeten gaan.
  • Een derde en laatste reden:
  • Om voor sales outsourcing te kiezen is omdat het je zelf mogelijk aan tijd ontbreekt. Je loopt in dat geval mogelijk al behoorlijk wat klanten mis.

Waar kan Morecustomers je allemaal mee helpen?

Sales is een verzamelnaam voor verschillende verkooptechnieken. Wij van Morecustomers kunnen diverse verkooptechnieken van jou overnemen. Het is daarnaast mogelijk om alle marketing van jouw onderneming uit te besteden aan onze professionals.

Waar wij jou zoal mee van dienst kunnen zijn?

Allereerst met B2B telemarketing. Ook voor B2C telemarketing ben je bij ons echter aan het juiste adres.Tot slot kan Morecustomers ook cold calling voor jouw onderneming uitvoeren.

Wat kost sales outsourcing?

Voordat je kiest voor sales outsourcing bij Morecustomer ben je ongetwijfeld benieuwd naar de kosten. De prijs is onder meer afhankelijk van de salestechnieken waarvoor je ons inschakelt.

Je betaalt bij Morecustomers echter nooit te veel voor sales outsourcing.

Waarom niet? Omdat wij werken met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor sales outsourcing zit je dan ook goed bij Morecustomers!
Lees meer