Koude Acquisitie Uitbesteden
In het kort

Bent u opzoek naar nieuwe klanten voor uw bedrijf en wilt u daarvoor graag de koude acquisitie uitbesteden? Dan kan het verstandig zijn dit uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf. De medewerkers van een telemarketingbedrijf hebben ervaring op het gebied van telefonische verkoop. Zij kennen de verkooptechnieken door en door en weten hoe zij verschillende producten aan de man moeten brengen. De kans is daardoor erg groot dat het uitbesteden van de telemarketing effect heeft.

koude acquisitie uitbesteden

Vakbekwaam

Meer meer dan 20 jaar ervaring in het sales vak is geen uitdaging ons te gek. Ervaring in sales loont altijd! Telemarketing zorgt ervoor dat je een grote omzet bereikt. Telemarketing is de beste manier om elk doelgroep succesvol te benaderen, zodat het contact met klanten blijft toenemen. Alle afspraken worden goed overlegd om geen fouten bij het campagne te maken.

Flexibel

We zijn een zeer flexibel bedrijf en geen uren fabriek. Een op maat gemaakt traject is bij ons zeker mogelijk. We zorgen ervoor dat jouw product of dienst goed wordt overgebracht, zodat je nieuwe klanten krijgt. Met de juiste informatie krijgen we genoeg mogelijkheden voor een groei.

Prijs Kwaliteit

We hanteren een goede prijs kwaliteit verhouding. De ervaring die wij hebben, bieden we aan tegen een scherp tarief. Jouw bedrijf is in veilige handen. Wanneer je voor telefonische acquisitie uitbesteden kiest, kun je erop rekenen dat je kwaliteit krijgt voor de prijs.

Gratis consult

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag met een vrijblijvend en gratis consult.

klantenservice
Referenties
Koude Acquisitie Uitbesteden

Koude acquisitie uitbesteden

Koude acquisitie is een salestechniek die steeds meer toegepast wordt door bedrijven. Bij deze techniek worden potentiële klanten per telefoon benaderd. Dit lijkt makkelijk, maar uit ervaring weten wij dat het een stuk lastiger is dan gedacht.
Het is namelijk niet eenvoudig om per telefoon een product of dienst te verkopen. De persoon aan de andere kant van de lijn kan de hoorn er namelijk snel weer op gooien. Daarom is het vaak makkelijker om koude acquisitie uit te besteden aan een professioneel bedrijf. Dit brengt echter kosten met zich mee, waardoor veel bedrijven het eerst zelf proberen. Die kosten zijn echter te verwaarlozen wanneer je de resultaten ziet. Wanneer je echt stappen wilt zetten met koude acquisitie doe je er dus goed aan dit uit te besteden. Telemarketing kan mee helpen een groei binnen jouw omzet te brengen, want telefonische verkoop maakt het makkelijker om direct producten of diensten aan te bieden. Vermijd alle stress en drukte hiermee en stap over naar telefonische acquisitie uitbesteden. Morecustomers kan jou hierbij van dienst zijn!

Wat is het nut van koude acquisitie uitbesteden

Voordat je koude acquisitie uitbesteedt aan onze professionals, wil je natuurlijk eerst weten wat het nut ervan is. Je wilt immers niet betalen voor iets waarvan later blijkt dat je er eigenlijk niets aan hebt gehad. Het voornaamste doel van koude acquisitie is het aantrekken van nieuwe klanten. Deze potentiële klanten benaderen wij per telefoon.

Waarom we spreken van koude acquisitie?

  • Omdat er nog geen band bestaat tussen de twee partijen.
  • Er wordt dus een onbekende gebeld om hem/haar per telefoon een product of dienst te verkopen.
  • Met koude acquisitie bereiken wij binnen de kortste keren een grote doelgroep
  • De kans op verkoop natuurlijk alleen maar groter wordt. Alle bezoekafspraken worden op de juiste manier benaderd, zodat elk product of dienst naar wensen wordt uitgevoerd. Het binnen halen van nieuwe prospects moet een succes worden. Wij garanderen jou in ieder geval dat je meer klanten krijgt door koude acquisitie uit te besteden aan Morecustomers!

Uitbesteden vaak goedkoper dan intern oplossen

Wil je niet of nauwelijks geld uitgeven aan koude acquisitie? Dan kies je er waarschijnlijk voor om dit eerst intern op te pakken. Er zijn binnen jouw bedrijf vast en zeker wel wat mensen die een lijst met nummers af willen bellen in de hoop zo producten aan de man te brengen. Bedrijven kiezen vaak voor deze optie omdat dit een stuk goedkoper is dan koude acquisitie uitbesteden.

Op de korte termijn is dit inderdaad het geval.

Indien je Morecustomers inschakelt volgt er namelijk een rekening. Dit is niet het geval wanneer je zelf met koude acquisitie aan de slag gaat. Het is echter maar de vraag of je erin slaagt ook nieuwe klanten binnen te halen via deze salestechniek. Indien jouw personeel niet getraind is, is dit waarschijnlijk niet het geval. Koude acquisitie uitbesteden zorgt ervoor dat jouw bedrijf goede voordelen eruit krijgt. Twijfel niet erover en neem stappen om het uitbesteden van koude acquisitie te doen. Om geld te besparen, stomen veel bedrijven (een deel van) hun personeel klaar voor koude acquisitie. Zij laten medewerkers bijvoorbeeld een training volgen voor telefonische verkoop.

Zo’n training is natuurlijk niet gratis

Het kost je aanzienlijk minder dan koude acquisitie uitbesteden. Indien jouw personeel er toch niet in slaagt om nieuwe klanten binnen te slepen middels koude acquisitie, is dit dus eigenlijk zonde van het geld. Koude acquisitie uitbesteden aan Morecustomers was in dat geval een stuk goedkoper geweest. De kans op nieuwe klanten is namelijk veel groter, want wij weten precies hoe wij mensen telefonisch moeten overtuigen. Op de korte termijn lijkt een interne oplossing dus goedkoper, maar op de lange termijn is koude acquisitie uitbesteden beter.

Je houdt de touwtjes in handen

Bij het uitbesteden van koude acquisitie zijn veel bedrijven bang dat zij de touwtjes uit handen moeten geven. Hier hoef je niet bang voor te zijn wanneer je Morecustomers inschakelt voor het uitvoeren van deze salestechniek. Nee, want bij ons hou je altijd zelf de touwtjes in handen. Voordat wij starten met koude acquisitie gaan we namelijk altijd met jou om de tafel.In dit gesprek horen we jouw wensen en doelen aan. Op basis hiervan gaan onze professionals aan de slag. Doordat zij weten wat hen te doen staat is de kans op succes een stuk groter dan wanneer je koude acquisitie zelf uitvoert.

Waarom kies je voor Morecustomers?

Er zijn vandaag de dag talloze bedrijven die gespecialiseerd zijn in koude acquisitie. Indien je een partij zoekt om koude acquisitie aan uit te besteden, is dit niet bepaald lastig meer. Toch wil je er wel zeker van zijn dat je met een betrouwbare partij in zee gaat. Daarom vraag jij je ongetwijfeld af waarom je koude acquisitie moet uitbesteden aan Morecustomers. Dit heeft meerdere redenen. Allereerst zijn onze medewerkers stuk voor stuk vakbekwaam. Wij hebben namelijk al meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van sales. Hierdoor weten wij ook als geen ander hoe we koude acquisitie tot een succes kunnen maken voor jouw bedrijf. Een tweede reden om voor Morecustomers te kiezen is omdat wij flexibel werken. Wij werken niet volgens een standaard format, maar passen koude acquisitie geheel aan jouw wensen aan. Tot slot hanteren wij een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je betaalt dus nooit onnodig veel voor koude acquisitie uitbesteden aan Morecustomers!
Lees meer