Koude Acquisitie Uitbesteden
In het kort

Bent u opzoek naar nieuwe klanten voor uw bedrijf en wilt u daarvoor graag de koude acquisitie uitbesteden? Dan kan het verstandig zijn dit uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf. De medewerkers van een telemarketingbedrijf hebben ervaring op het gebied van telefonische verkoop. Zij kennen de verkooptechnieken door en door en weten hoe zij verschillende producten aan de man moeten brengen. De kans is daardoor erg groot dat het uitbesteden van de telemarketing effect heeft.

koude acquisitie uitbesteden

Vakbekwaam

Meer meer dan 20 jaar ervaring in het sales vak is geen uitdaging ons te gek. Ervaring in sales loont altijd! Telemarketing zorgt ervoor dat je een grote omzet bereikt. Telemarketing is de beste manier om elk doelgroep succesvol te benaderen, zodat het contact met klanten blijft toenemen. Alle afspraken worden goed overlegd om geen fouten bij het campagne te maken.

Flexibel

We zijn een zeer flexibel bedrijf en geen uren fabriek. Een op maat gemaakt traject is bij ons zeker mogelijk. We zorgen ervoor dat jouw product of dienst goed wordt overgebracht, zodat je nieuwe klanten krijgt. Met de juiste informatie krijgen we genoeg mogelijkheden voor een groei.

Prijs Kwaliteit

We hanteren een goede prijs kwaliteit verhouding. De ervaring die wij hebben, bieden we aan tegen een scherp tarief. Jouw bedrijf is in veilige handen. Wanneer je voor telefonische acquisitie uitbesteden kiest, kun je erop rekenen dat je kwaliteit krijgt voor de prijs.

Gratis consult

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag met een vrijblijvend en gratis consult.

  klantenservice
  Referenties
  Koude Acquisitie Uitbesteden

  Koude acquisitie uitbesteden

  Koude acquisitie is een salestechniek die steeds meer toegepast wordt door bedrijven. Bij deze techniek worden potentiële klanten per telefoon benaderd. Dit lijkt makkelijk, maar uit ervaring weten wij dat het een stuk lastiger is dan gedacht.
  Lees meer